BudgetGift.nl, de leukste relatiegeschenken

Wil je je waardering laten blijken aan je relaties zoals je personeel of (zaken)relaties? Een relatiegeschenk is hier het perfecte middel voor. Dit kleine gebaar zegt vaak meer dan 1000 woorden en heeft een hoge impact tegen lage kosten. Een relatiegeschenk kan ervoor zorgen dat je vaste klant toch bij je blijft of je kan net die ene potentiële klant over de streep trekken. Bovendien bereik je direct je doelgroep en is het een heel persoonlijke manier van promotie. Vaak wordt er in combinatie met een mailing een relatiegeschenk ingezet. Dit zorgt ervoor dat de boodschap net even wat beter gelezen en onthouden wordt. Naast het drukken van een logo of korte tekst is er tegenwoordig veel meer mogelijk zoals full-color bedrukking of het custom made laten maken van relatiegeschenken. Denk hierbij aan sleutelhangers, bieropeners, koelkastmagneten, USB-sticks, puzzels of andere kleine promotionele producten.

Untitled

Wat is BudgetGift?

BudgetGift.nl zorgt, door ruim 15 jaar ervaring in de promotionele branche, voor een uitgebalanceerd relatiegeschenken assortiment tegen scherpe prijzen. BudgetGift is door de uitstekende service, persoonlijk advies en de samenwerking met de beste leveranciers en drukkerijen uitgegroeid tot een van de marktleiders op gebied van relatiegeschenken. Door de gebruiksvriendelijke website kunt u makkelijk online bestellen. Alle orders bij BudgetGift worden met de grootst mogelijke zorg behandeld want ook wij willen graag een relatie aangaan met de (potentiële) klant. Wij focussen ons in eerste instantie op het bedrukken van de relatiegeschenken uit ons assortiment maar het is ook mogelijk om onbedrukte artikelen te bestellen.

U heeft de keuze uit honderden verschillende soorten relatiegeschenken. Relatiegeschenken zijn bij uitstek geschikt voor beurzen, (sport)evenementen of open dagen. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van kleding, rugtassen, paraplu’s, mokken of USB sticks. Veel sponsors van sportverenigingen maken ook gebruik van onze diensten door sporttassen of bidons te laten bedrukken met hun logo of tekst. Zit het gewenste product hier niet bij? Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden. Wij willen u altijd helpen.

Social Media

Bent u enthousiast over relatiegeschenken in het algemeen of over BudgetGift? Wij zijn actief op verschillende social media zoals Twitter, Facebook, YouTube en onze eigen blog. Graag zien we jullie hier terug door middel van een ‘Like’ of het volgen van een van de social media. Ook ontvangen orders zouden we graag willen terugzien op onze social media d.m.v. een foto of filmpje.