Webtrafficgeeks.com, meer verkeer, meer resultaat

website-traffic-inkopen

Bezoekers inkopen – meer bezoekers op je website

Tegenwoordig wordt er steeds meer geld verdiend op het internet, maar er wordt ook steeds meer geld uitgegeven. De grootste uitgaven op internet gaan nog altijd naar de advertenties en reclames, de manier waarop de eigenaren van websites willen proberen het aantal bezoekers sterk te verhogen. Deze advertenties kunnen echter flink duur uitvallen wanneer je een website hebt die over een populair onderwerp gaat. Ook hier geldt namelijk; hoe hoger de vraag, hoe hoger de prijs. Een advertentie over een autoverzekering of over geld lenen kan al snel meer dan vijf euro per klik kosten en dit zijn kosten die niet door iedereen gedragen kunnen worden. Content aankopen wordt echter ook steeds duurder, de gemiddelde prijs voor content in de Nederlandse taal ligt momenteel rond de zeven euro per honderd woorden (terwijl een beetje fatsoenlijke website al snel 5.000 woorden telt, of veel meer).

Ga je als ondernemer alles zelf doen, dan houd je nergens tijd meer voor over en ga je onder in je eigen bedrijf. De oplossing van dit moment; het aankopen van bezoekers. Dit is veel goedkoper dan de voorgenoemde opties en hoewel het een tijdelijke oplossing genoemd wordt, klopt dit niet helemaal. De bezoekers die de website interessant vonden, zullen namelijk zeker terugkomen en wie een ‘delen’ knop op een goede plek zet, kan zelfs nog meer bezoekers aan weten te trekken dat de aangekochte bezoekers.

Zijn er nadelen?

Een tijdelijke investering is het niet, zeker niet wanneer we het vergelijken met de andere opties, die over het algemeen ook een geringe looptijd hebben. Bij de overige opties (met uitzondering van content marketing) hebben de statistieken ook nog eens weinig zin, aangezien het om geleid bezoek gaat, waardoor het verloop gegarandeerd anders is dan bij een bezoeker die op de website ‘geland’ is. Een nadeel van bezoekers inkopen is wel dat we het af moeten raden de gok te wagen met Adsense. Hoewel alle bezoekers echt zijn, is het goed om je te realiseren dat Adsense een groot en grillig bedrijf is. Word je eenmaal afgesloten, dan is het zeer moeilijk om nog in contact te kunnen komen. Dus dat is een risico dat je in onze ogen beter niet kunt nemen.